O nama

Rentergo je tvrtka sa sjedištem u Zadru specijalizirana za pružanje usluga u turizmu i održavanje nekretnina U Zadru i Zadarskoj županiji.

Vlasnici nekretnina, domaći i strani državljani koji trebaju cjelokupnu uslugu održavanja i iznajmljivanja svojih nekretnina i žele napraviti „korak više“ u nama mogu pronaći savjesnog i profesionalnog partnera. Znamo da je svaki detalj važan i zato dajemo sve od sebe pazeći na sve „male stvari“ koje obično čine razliku. Odlučni smo pružiti pouzdanu i kvalitetnu uslugu vlasnicima nekretnina a ukoliko se odlučite za iznajmljivanje, nezaboravan i autentičan boravak Vašim gostima.

Naše iskustvo i predanost jamac su ostvarenja Vaših ciljeva dok vi imate sve slobodno vrijeme samo za sebe.

Naša misija

„Mi smo tim koji, objedinjujući tehnologiju i jedinstveni osobni pristup pruža usluge iznad očekivanja“.

Predani smo promoviranju hrvatskog turizma, regije Dalmacije i zadarskog kraja, podizanju kvalitete smještajnih objekata kao i turističkih usluga u cjelini kroz sadržajan i inovativan pristup klijentovim potrebama.

Naša vizija

Učvrstiti poziciju i percepciju agencije koja pruža kreativne, kvalitetne, inovativne i konkurentne usluge za vlasnike nekretnina.

Zajedno s vlasnicima nekretnina pridonijeti percepciji Zadra kao moderne i za život ugodne destinacije sa standardima 21. stoljeća.