Iznajmljivanje apartmana nikad nije bilo lakše

Otkrijte koliku zaradu vam može donijeti
Vaš apartman ili kuća za odmor

Često postavljana pitanja

Koje usluge nudi Rentergo?

Ako ste vlasnik apartmana ili kuće za odmor, Rentergo postavlja vaš objekt na vodeće stranice za rezervaciju turističkog smještaja te komunicira s gostima prije i nakon njihovog dolaska.

Ako želim više, što mi još nudi Rentergo?

Zajedno s našim partnerima, čistimo i održavamo vaše objekte te dočekujemo i ispraćamo goste.

Kome je namijenjen Rentergo?

Usluge Rentergo su namijenjene svima koji svoj apartman ili kuću za odmor daju u kratkoročni turistički najam, a nemaju dovoljno slobodnog vremena da se uspješno bave njime.

Vlasnicima nekretnina koji borave izvan mjesta u kojem posjeduju apartman ili kuću za odmor koji su u funkciji kratkoročnog turističkog najma.

Vlasnicima nekretnina koji kratkoročnim najmom žele zaraditi više u odnosu na dugoročni najam svoje nekretnine.

Kolika je cijena Rentergo usluge?

Ukoliko vaš objekt zadovoljava standarde vezane uz kvalitetu, lokaciju i opremljenost, prilikom sklapanja ugovora ne plaćate ništa, nema ulazne ili izlazne naknade niti skrivenih troškova. Nakon što je ostvarena rezervacija, vlasnik plaća postotak od primljenog iznosa a koji Rentergo koristi za unapređenje svojih usluga.

Gdje mogu dobiti Rentergo usluge?

Ako ste privatni iznajmljivač i želite da Rentergo pomogne ostvariti više rezervacija, komunicira s gostima i odgovora na upite, vaš se turistički objekt može nalaziti bilo gdje, dovoljno je ispuniti upitnik i mi ćemo vas kontaktirati u roku od 24 sata.

Kompletan set usluga koji pored rezervacija uključuje čišćenje, dočekivanje i ispraćaj gostiju trenutno je dostupan za područje grada Zadra.

Kako započeti suradnju?

Kliknite na „Prijavi svoj smještaj“ i recite nam detalje apartmana ili kuće za odmor koji posjedujete, kontaktirati ćemo vas u roku od 24 sata kako bismo zajednički dogovorili najbolje uvjete za vas.

Otkrijte koliku zaradu Vam može donijeti
Vaš apartman ili kuća za odmor